Marti, 06.05.2008 – Fundatia Equalis isi intregeste prezenta online cu acest mirific blog, conceput pentru le oferi studentilor un mediu de interactiune cu echipa Equalis, dar si informatii utile pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Blog-ul este pentru studenti in primul rand, pentru beneficiarii, voluntarii, organizatiile de tineret partenere si sustinatorii Equalis.

Pe blog-ul Equalis veti gasi mai multe informatii despre Fundatie, veti putea intreba orice, veti afla mai multe despre partile amuzante si mai serioase ale activitatii noastre. Veti primi recomandari privind training-uri, manifestari, evenimente, conferinte, targuri de job-uri, proiecte, organizatii, tot felul de chestiuni studentesti ce merita aflate.

Si, de la alti bloggeri, de la vedete, de la oameni mai cunoscuti, toti fosti studenti, veti afla despre cum le-a fost (sau le este) lor in studentie, poate si ceva sfaturi personale sau de cariera

Va invitam si pe voi sa va implicati si sa ne sustineti. Scrieti despre noi, scrieti la noi pe blog, postati la voi pe blog, lasati comment-uri cand aveti ceva de zis, adaugati un link catre Equalis, vorbiti despre noi pentru ca studentii sa afle de aceasta sansa.

Sustineti o cauza sociala, sustineti proiectul Equalis!

Advertisements