In cadrul eforturilor indelungate de a creşte numărul de donatori voluntari de sânge, Societatea Studentilor in Medicina din Bucureşti (SSMB), in colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucureşti şi cu sprijinul Fundaţiei Ozone, organizează campania de donare benevolă de sânge desfaşurată sub sloganul “Donează Sânge! Fii Erou!” .

Intre 27-30 mai, tinerii din capitala pot face un serviciu concetatenilor victime ale accidentelor, celor ce suferă operatii dificile, celor ce necesită tratamente impotriva cancerului sau poate chiar lor insisi.

Siguranta actului de donare este asigurata prin respectarea standardelor internationale de igienă si de profesionalismul cadrelor medicale. In plus, sângele recoltat este analizat complet pentru a exclude eventuale boli transmisibile prin transfuzie. Daca sângele recoltat nu este compatibil cu transfuzia, donatorul este informat asupra stării lui de sănătate.

Daca vei fi in spital si vei avea nevoie de sange vei da vina pe “tara”?

Doneaza Sange! Fii Erou!

Campania de donare benevolă se va desfaşura in perioada 27-30 mai, intre orele 8:30 si 12:30 in incinta Universitaţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, Bulevardul Eroilor Sanitari nr. 8.

Detalii www.ssmb.ro

Advertisements