Vrei sa fii voluntar Equalis?

Vrei sa te alaturi echipei noastre?

Ne bucuram. Dar crezi ca poti?

Fundatia Equalis promoveaza educatia tinerilor si implicarea personala, eforturile sustinute, munca, onestitatea si deschiderea spre lume.

Te vrem in echipa noastra de voluntari daca ai inteles ce inseamna Equalis, daca impartasesti valorile Equalis si daca esti motivat sa reprezinti Equalis.

Voluntarul Equalis promoveaza spiritul si ideea Equalis prin informarea altor studenti asupra sansei oferite de fundatie.

Activitatile voluntarilor tin de reprezentarea fundatiei la nivel local, prin promovare, parteneriate, participari la evenimente, relatia cu mass media.

Pentru ca sunt parte din echipa Equalis, incercam sa le oferim cat mai multe beneficii voluntariilor nostri, prin asigurarea de traininguri, oferirea de card-uri ISIC-Equalis sau dobanda 0% pentru cei care vor sa aplice pentru imprumuturi Equalis.

Pentru activitatea in cadrul fundatiei, voluntarii primesc diplome de voluntariat si adeverinte de practica.

Daca ai prins spiritul Equalis, atunci vrem sa ne ajuti sa transpunem aceasta viziune in lumea reala si sa le dam studentilor oportunitatea de a se dedica studiilor.

Iti place cum suna? Atunci trimite-ne un CV si o scurta scrisoare de motivatie pe e-mail la adresa comunicare@equalis.ro.

Nu ti-e foarte clar? Vrei mai multe detalii? Scrie-ne si te vom lamuri.

E important pentru noi sa crezi in ceea ce faci.

Pentru ca voluntarii nostri sunt reprezentantii Equalis, sunt exemplul studentului Equalis.

Advertisements