“Cu toţii ne dorim o lume mai bună, dar cum o putem avea?”

Ambasada Britanică organizează un eveniment în data de 25 septembrie la care vor participa oameni politici şi reprezentanţi ai societăţii civile, eveniment ce va include şi un workshop pentru tineri.

Tema principala este promovarea celor 8 Millennium Development Goals (MDG), obiective identificate ca fiind cele mai importante pentru a gasi solutii la problemele sociale ale tarilor sarace.

Detalii MDG.

Dacă doriţi să participaţi la acest workshop (workshop-uri separate vor fi organizate la Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca), va trebui să vă alegeţi un obiectiv din cele opt MDG-uri şi să trimiteţi în format electronic ideile voastre despre cum poate fi atins acest obiectiv la una din adresele de mai jos, în funcţie de regiunea în care locuiţi:

Pentru Bucureşti şi împrejurimi: brit.intern@ines.ro;

Pentru Iaşi şi Moldova: bc.iasi@britishcouncil.ro;

Pentru Cluj-Napoca şi Transilvania: bc.cluj@britishcouncil.ro.

Data limită pentru trimiterea lucrărilor este 15 septembrie 2008. Proiectele primite după această dată nu vor fi luate în considerare. Alegerea modalităţii de exprimare vă aparţine: ideile pot fi transmise sub forma de eseuri (max. 1500 de cuvinte, în limba română sau engleză), picturi, fotografii, prezentări PowerPoint şi videoclipuri. Autorii celor mai bune şase lucrări din fiecare regiune vor participa la workshop-urile de la Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca. Marele câştigător va fi anunţat cu această ocazie.

Vor fi decernate premii surpriză!

Vă dorim mult succes!

Date de contact pentru informaţii suplimentare:

Ambasada britanică
Tel. 0212017241
E-mail: brit.intern@ines.ro

Advertisements