Sub sloganul Voluntarii nostri sunt reprezentantii Equalis, sunt exemplul studentului Equalis! reincepem recrutarea de voluntari.

Daca ai inteles ce inseamna Equalis, daca impartasesti valorile Equalis si daca esti motivat sa reprezinti Equalis, atunci te vrem in echipa noastra!

Ne-ar placea foarte mult daca ai fi din Constanta, Timisoara, Brasov, Galati, Sibiu sau Targu-Mures, unde sunt atatia studenti care ar vrea sa afle de Equalis si noi inca nu am ajuns la ei.

Principala sarcina a voluntarului Equalis este sa promoveze spiritul si ideea Equalis prin informarea altor studenti in legatura cu aceasta sansa.

Activitatile voluntarilor tin de reprezentarea fundatiei la nivel local prin promovare, parteneriate, participari la evenimente, relatia cu mass media.

Voluntarii Equalis beneficiaza de traininguri, card-uri ISIC-Equalis si dobanda 0% pentru cei care vor sa aplice pentru imprumuturi Equalis.

Pentru activitatea in cadrul fundatiei, voluntarii primesc diplome de voluntariat si adeverinte de practica.

Daca doresti sa te implici in echipa de voluntari EQUALIS, trimite-ne un CV si o scurta scrisoare de motivatie pe e-mail la adresa comunicare@equalis.ro pana pe data de 19 octombrie. Am vrea sa stim cum vezi colaborarea cu Fundatia Equalis, ce te motiveaza sa fii voluntar Equalis, ce asteptari ai de la activitatea ta si de ce domenii ai fi interesat.

Daca ai intrebari sau vrei mai multe detalii, nu ezita sa ne scrii.

Advertisements