Fundatia non-profit EQUALIS sprijina studentii aflati in dificultati financiare prin acordarea de imprumuturi sociale rambursabile dupa absolvire.

Blog-ul Equalis este pentru studenti in primul rand, pentru beneficiarii, voluntarii, organizatiile de tineret partenere si sustinatorii Equalis.

Scopul principal este de a le oferi studentilor un mediu de interactiune cu echipa Equalis, dar si informatii utile pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Continut

Pe blog-ul Equalis veti gasi mai multe informatii despre Fundatie, veti putea intreba orice, veti afla din culise cine e in spatele Equalis, ce fel de aplicatii se primesc, care sunt partile amuzante si mai serioase ale activitatii noastre.

De la alti bloggeri, de la vedete, de la oameni mai cunoscuti, toti fosti studenti, veti afla despre cum le-a fost (sau le este) lor in studentie, ce amintiri au despre acea perioada.

Iar in rest, multe recomandari privind training-uri, manifestatii, evenimente, conferinte, targuri de job-uri, proiecte, organizatii, tot felul de chestiuni studentesti ce merita aflate.

Motivatia Equalis

Vrem ca studentii:

  • sa-si finalizeze studiile, indiferent de mediul de provenienta
  • sa fie mai seriosi, mai constiinciosi
  • sa isi dezvolte calitatile personale, sa fie mai deschisi
  • sa se implice in activitati extrascolare legate de viitoarea cariera
  • sa nu se mai angajeze doar pentru bani
  • sa aiba un plan de viitor
  • sa participe la viata comunitatii din care provin

Sustineti-ne!

Daca vi se pare in regula si ati vrea acelasi lucru, va invitam sa va implicati si sa ne sustineti. Scrieti despre noi, scrieti cu noi, la noi, la voi, lasati un comment, adaugati un link, vorbiti despre noi. Spuneti-le celor care au nevoie despre Equalis!

Advertisements